Gică Hagi, fericit după ce România s-a calificat la EURO 2024: “Iubesc echipa națională!”. Ce a spus despre Ianis

Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce naționala României s-a calificat la EURO 2024, în urma succesului cu Israel, scor 2-1. Pentru “Rege”, un motiv în plus de mândrie și fericire a fost că Ianis, fiul său, a marcat golul victoriei. 

Hagi i-a lăudat pe Edi Iordănescu și pe jucătorii care au pus umărul la calificare, precizând că această echipă națională are un potențial de creștere foarte mare.

“Iubesc echipa națională. Noi, cei din afară, trebuie să vorbim foarte puțin. Ne-au făcut fericiți jucătorii, staff-ul, aveam nevoie de calificare. Se va crea un entuziasm și o emulație mare. Foarte bine că venit această calificare, care arată că România are mult talent. Ne mai trebuie niște experiență, asta văd eu, echipa are mare potențial. 

Trebuie să ne gândim la ce s-a întâmplat acum 4 ani, cu acea națională tânără, care a ajuns în semifinale la EURO (n.r. – la Campionatul Europen de tineret din 2019). Ei cresc și au arătat de atunci că au un talent mare, sper să mizăm pe talentul și experiența pe care o să o capete în fiecare zi. 

Sunt mândru de ei, ne scot în lume, mergem în Germania, sunt fericit. O să fie foarte frumos pentru mine, le mulțumim pe calea aceasta că ne-au scos în lumea bună. Staff-ul a făcut un grup bun, a făcut ce trebuia, i-a făcut să scoată maxim de la fiecare meci. S-a format un grup care încă nu e la potențialul maxim.”, a declarat Gică Hagi, pentru DigiSport.

Gică Hagi a vorbit și despre Ianis. Mijlocașul a trecut peste accidentarea teribilă la genunchi și a demonstrat că pofta sa uriașă de fotbal nu a dispărut în niciun moment.

Decarul “Generației de Aur” va fi în tribune la meciul cu Elveția, de marți seară, pentru a-l susține pe Ianis și pentru a sărbători alături de un stadion arhiplin calificarea la turneul final, după o așteptare de 8 ani.

“Pentru Ianis sunt fericit că e pe teren, a trecut printr-o perioadă grea. Ajunge unde era înainte de accidentare, într-o formă bună. A contribuit cât a putut pentru această calificare.

O să merg la meciul cu Elveția. Pentru Ianis va fi o motivație în plus. El reacționează foarte bine la acest tip de presiune, îi place să câștige, absoarbe presiunea foarte bine. Îi plac meciurile grele.”, a mai spus “Regele”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -