ZI DE PARIURI: Săptămâna începe cu noi lupte pentru ultimele locuri de la Euro

Italia și Ucraina sunt în luptă directă pentru locul doi din grupa C, Moldova are nevoie de victorie pentru a scrie istorie, iar Slovenia și Kazahstan au și ele o bătălie de totul sau nimic.

⚽ UCRAINA – ITALIA

Italienii merg la Leverkusen cu un moral bun, după ce, vineri, au reușit să câștige acasă în fața Macedoniei de Nord. A fost 5-2 în duelul cu naționala care i-a lăsat pe azzurri în afara Mondialului de anul trecut. Federico Chiesa a reușit o dublă și se anunță principala armă ofensivă a lui Spalletti și luni seară. Trebuie spus că Italia a pierdut ultimul meci jucat în deplasare în Grupa C, 1-3 cu Anglia.

⚽ CEHIA – MOLDOVA

Moldovenii au obținut în total 4 puncte din cele 3 deplasări efectuate în această campanie. Primul meci a fost o înfrângere fără să înscrie în Albania, apoi echipa a învins Insulele Feroe cu 1-0, iar cel mai recent a remizat în Polonia, 1-1. Însă, înainte de victoria cu Feroe, echipa avea o serie de 14 meciuri fără succes în deplasările din preliminariile pentru Euro. Cea mai recentă victorie data din 2010 când Moldova învingea San Marino cu 2-0. Echipa are o misiune grea, dar presiunea este pe umerii cehilor, ei fiind favoriții.

⚽ SLOVENIA – KAZAKHSTAN

Slovenia a evoluat o singură dată la un Campionat European. S-a întâmplat în 2000, atunci când selecționer era Srecko Katanec, omul care a reușit apoi și calificarea la CM 2002, în urma barajului cu România. De atunci, singurul turneu final la care formația ex-iugoslavă a mai participat a fost CM 2010. Există o legătură între prezent și întrecerea din Africa de Sud și anume antrenorul. La fel ca atunci, pe banca slovenilor este Matjaz Kek, care, după primul mandat (2007-2011), s-a întors în 2018.

⚽ MACEDONIA DE NORD – ANGLIA

Fără doar și poate, reperele acestui an au fost cele două jocuri disputate contra Italiei, încheiate cu G-G, 2-1 în deplasare și 3-1 pe Wembley. Cu o gamă variată de soluții pe toate posturile, selecționata lui Gareth Southgate este lansată în cursa pentru titlul continental.Deocamdată, în jocul de la Skopje, Anglia trebuie să câștige cel puțin un punct pentru a-și confirma locul în urna capilor de serie pentru tragerea la sorți din luna decembrie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -