Ianis Hagi, după calificarea la EURO 2024: “S-a simțit calificarea la golul meu. În coincidență nu cred, cred în destin și cred că suntem pe merit la EURO”

Ianis Hagi, cel care a marcat golul victoriei în meciul cu Israel, scor 2-1, a declarat că România merită să fie la EURO 2024, în urma unei prestații muncite în preliminarii.

Hagi Jr. a spus că nu crede în concidență, ci în destin, și că este extrem de fericit că a putut să ofere calificarea suporterilor români.

“S-a simţit calificarea la golul meu, mai ales că era şi repriza a doua. Ne-am simţit pregătiţi pentru această calificare. În coincidenţă nu cred, cred în destin. Eu sunt muncitor, muncesc de mic, acest grup a muncit de mult timp, am reuşit să facem acest grup şi la echipa mare. România a fost pregătită încă de la primul meci, s-a văzut asta şi cred că suntem pe merit la EURO.

Suntem fericiţi, mesajul pe care am vrut să-l transmitem suporterilor a fost că România este pregătită şi am reuşit să ne calificăm. Nu cred că a schimbat foarte mult situaţia golul lor, am spus că suntem conştienţi unde suntem, am gestionat bine momentele şi ne-am adaptat bine situaţiilor. Aveam un plan, ştiam că trebuie să continuăm planul şi că la un moment dat vor veni şi golurile. Rămâne să jucăm acum pe Arena Naţională cu stadionul plin şi să încercăm să îi facem fericiţi pe fani, ştim că am reuşit să-i facem fericiţi în seara asta şi asta ne doream”, a declara Hagi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -