Gheorghe Chivorchian, despre instrumentarea unor dosare și înlăturarea sa din FRF: “Nu te pune cu sistemul că te înlătură imediat”

Fostul candidat al FRF din 2014 și secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre instrumentarea unor dosare și înlăturarea sa din FRF.

,,Numai dacă anumiți oameni pot face ceva dacă vor să schimbe. Nu te pune cu sistemul că te înlătură imediat. Sunt unii de fac dosare cum vor ei și cui vor ei, și aici vorbesc din proprie experiență. Dacă nu eram secretar general al FRF, astăzi nu mai aveam nicio treabă, nici cu instanțe, nici cu nimic.

Este posibil să vină mai mulți experți cu documente false și să spună că acele documente sunt corecte, iar tu să spui că nu? Sunt șase expertize. Iar judecătorul le-a dat la o parte, pentru că avea să execute comanda. Este posibil să depui expertiza în instanță și să spui că este corect. Mi-au dat dreptate după, dar între timp mie îmi dăduse sentință.

Asta trăim în instanțele din România, din păcate sunt mulți judecători de certă probitate profesională. De aceea justiția este pusă într-o anumită umbră din cauza acestor nemernici de ocupă aceste funcții.

Dosarul pe care l-am avut, s-a închis, dar de la acela s-a derivat la un dosar în civil și încă mai și aici. O să facem o discuție mai amplă pe documente, să vadă o țară întreagă cam cum se judecă în România, te crucești”, a spus Gheorghe Chivorchian la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -