Gabi Tamaș nu mai vrea să fie nici căpitan, nici președinte la FC Voluntari

După doar două luni a fost Gabi Tamaș președinte și căpitan la FC Voluntari. Vedeta echipei din Voluntari, a anunțat că nu mai vrea să ocupe funcția de conducere din club și mai mult de atât, nu mai vrea să fie nici căpitanul echipei.

,,Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele, că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, am avut foarte multe pe cap. Când mi-a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipei, eu nu cred că este bine, pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri.

Eu deocamdată sunt jucător de fotbal şi până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan, asta e decizia mea. Vreau să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic.

Probabil presiunea prea mare, pentru că ştiţi cum este la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri, despre care eu n-aş vrea să intru în detalii. Mai bine mă axez pe ceea ce ştiu mai bine, pe fotbal, iar în decembrie vom vedea.

Eu, sincer, sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine. Nu restanţe financiare, ci alte probleme, mici, mari, ca la toate cluburile, chiar dacă banii sunt la zi. Sunt multe probleme pe care, ca preşedinte, fără să vrei, le afli și nu ai timp.

Vin pe la 8-9 aici, plec pe la 8-9 acasă. Și fotbal cine mai joacă? Mă voi gândi în decembrie dacă voi mai continua fotbalul sau nu. Poate alţii nu se consumă aşa cum mă consum eu. Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Eu vreau să mă consum la fotbal”, a spus Gabi Tamaș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -