Nimic nu e imposibil. Un concurent al Jocurilor Paralimpice joacă ping pong fără mâini

E o vorbă: ,,niciodată să nu spui niciodată!”. Un egiptean fără mâini e cel mai bun jucător de tenis de masă de la el din țară.

Egipteanul Ibrahim Elhusseiny Hamadtou, este unul dintre sportivii care țin capul de afiș la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Rămas fără mâini, Ibrahim participă la turneul de tenis de masă de la Jocurile Paralimpice: își aruncă mingea cu ajutorul piciorului drept, iar paleta o ține în gură.

,,M-am îndrăgostit de tenisul de masă în 1983, atunci când mi-am pierdut ambele mâini. Eram de față la un meci care se juca între doi dintre prietenii mei. În momentul în care o ceartă s-a pornit de la un punct, eu am fost în favoarea unuia, iar răspunsul celuilalt a fost unul ferm: nu te băga, oricum nu vei putea să joci vreodată. A fost momentul care m-a ambiționat teribil și care m-a determinat să mă apuc să joc”, a precizat egipteanul.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -