Florin Prunea contestă alegerile FRF: “A fost o diversiune securisto-comunistă. Vă dați seama ce însemna dacă votau împotrivă?”

Fostul jucător Florin Prunea, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 15 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre alegerile din cadrul FRF.

,,Ceea ce noi contestăm la momentul actual este președintele Federației Române de Fotbal și nu omul Răzvan Burleanu, sunt două chestii complet separate. Pe de altă parte, oamenii ăștia nu au avut de ales, am vorbit cu marea majoritate înainte de alegeri și în timpul alegerilor, dar și după. În momentul în care se propune să se voteze la vedere de către secretarul general al FRF, cine crezi tu că se putea să se abțină sau să voteze împotrivă, că după aceea veneau săgețile: arbitraje, comisii ale FRF și așa mai departe. Eu spun că oamenii nu au avut de ales. Dacă se vota secret fii sigur că erau și zeci sau chiar sute care se abțineau și unii votau împotrivă mai mult ca sigur.

În momentul în care se întreabă: “dacă aveți ceva împotriva ca să nu mai facem procedurile și ca să nu mai treacă timpul”, asta este decât o diversiune securisto-comunistă, că ne-am obișnuit cu astea la actualul președinte al federației. Cine își permitea de acolo să ridice acel cartonaș, să se abțină sau să fie împotrivă, mai ales că este sfârșit de campionat. Vă dați seama ce însemna lucrul ăsta, pentru persoana respectivă și pentru clubul lui?, a spus Florin Prunea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -