Miță Iosif, dezvăluiri după despărțirea de Rapid: “Regretul cel mai mare e că nu m-a văzut mama antrenând în Liga 1. Era o rapidistă infocată”

Mihai Iosif s-a despărțit de Rapid înainte de începerea play-out-ului, din cauza rezultatelor slabe obținute de echipă, mai ales în a doua parte a campionatului, iar acum antrenorul își caută un nou angajament din această vară.

Tehnicianul a declarat, în direct la Sport Total FM, că este în discuții cu o nouă echipe și a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său de la Rapid, dar și care este relația cu suporterii giuleșteni.

“Cu tensiunea mă simt bine în momentul de față, am avut probleme atunci, în acele momente, acum sunt bine. Există viață după orice, sunt lucruri mult mai tragice în lumea asta și viața merge înainte.

Sper să încep munca în cadrul altei echipe cât mai curând. Sunt în discuții și sper să se întâmple în vară această mutare. Îmi doresc să continui pe carea antrenoratului. Nu am fost al Rapidului, am fost a lu’ mama și a lu’ tata, sunt al familiei mele.

Regretul cel mai mare e că nu m-a văzut mama antrenând în Liga 1 sau promovând, pentru că era o rapidistă înfocată și cu siguranță era mândră de mine. În rest, există, da, poate că mi-aș fi dorit împreună cu jucătorii să intrăm în play-off, dar din păcate nu am reușit acest obiectiv pe care ni l-am impus în vestiar.

Poate și asta a fost o problemă, că am arătat prea bine la început și nu a fost ok până la urmă. N-a fost ok pentru că am sperat și eu și jucătorii, cărora le mulțumesc, și n-am putut, am făcut foarte multe egaluri din diferite motive. Știți cum e la fotbal, când nu mai sunt rezultate, anternorul e cel care plătește la orice nivel. Așa e peste tot: și la Real Madrid, și la o echipă de Liga 4.

S-au schimbat timpurile, lumea vrea repede, acum, astăzi. E o lume mult mai rapidă în evoluție și nimeni nu mai are răbdare, nicăieri”, a declarat Mihai Iosif, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -