Florin Manea dă de pământ cu Ana Maria Prodan: “Ea spunea că vorbește cu Juventus și Paris Saint-Germain, dar nu vorbea cu nimeni”

Impresarul Florin Manea, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 13 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cum s-a făcut cunoscută impresara Ana Maria Prodan.

,,Îmi spunea cineva că Ana Maria Prodan este cea mai bună impresară, eu nu-mi amintesc transferurile pe care le-a făcut, are un singur transfer, Stanciu la Anderlecht în Belgia. Nu are transfer în Italia, nu are transfer în Germania, nu are transfer în Anglia, nu are transfer în Spania. Are Al Aziz, are Al Ml și toate astea.

Sunt multe lucruri aruncate ca praf în ochi la lume, dar are și un retur treaba asta, pentru că mulți părinți spun că se duc la Ana Maria, că e cea mai bună, este bună pentru că stă la televizor și spune niște lucruri care… De aceea m-am și certat cu ea atunci, ea spunea că vorbește cu Juventus și cu Paris Saint-Germain, dar nu vorbea cu nimeni. A auzit că vorbeam eu și s-a băgat și ea în față. Nu mai zic că a anunțat un super transfer și nu s-a făcut.

La transferul lui Drăgușin, el a făcut poză doar cu mine, pentru că jucătorul nu a acceptat să se pozeze alături de Ana Maria. Ea a venit pe la Juventus din partea clubului Regal, mandatată, dar totul era deja negociat de mine, sumele stabilite, a venit doar să facă poze. Toate astea rămân într-o istorie și va spune din nou că ea a contribuit la Drăgușin”, a declarat Florin Manea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -