Florin Bratu nu mai este selecţionerul României U21. Antrenorul a oferit prima reacție la Sport Total FM

Federația Română de Fotbal a anunțat în urmă cu scurt timp că Florin Bratu nu mai este selecționerul naționalei U21.

,,Federația Română de Fotbal și selecționerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, să nu prelungească colaborarea”, a transmis azi, pe siteul oficial, Federația Română de Fotbal.

Fostul antrenor al naționalei U21 a declarat că negocierile cu șefii FRF nu au ajuns de comun acord, iar astfel cele două părți implicate nu au mai putut prelungi contractul. 

,,Mi-a expirat contractul și am ajuns de comun acord cu federația să nu mai continuăm. A fost o muncă de un an de zile foarte interesantă, în care am promovat pentru că am avut o generație nouă și o generație schimbată. Am avut 8 meciuri la dispoziție și ma rulat 43 de jucători și cred că acesta era un obiectiv extrem de important pentru a face un lot și o echipă puternică înainte de Campionatul European.

Atât a fost să fie, eu mulțumesc federației pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și mă concentrez acum pe următoarele oferte care vor veni”, a spus Florin Bratu la Radio Sport Total FM.

Potrivit ultimelor informații, Emil Săndoi va veni în locul lui Florin Bratu. Naționala României U21 urmează să aibă două dueluri de foc împotriva naţionalelor similare ale Spaniei şi Olandei.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -