Florin Bratu: “Marea problemă este că ne comparăm cu valoarea naționalei de acum 20 de ani”

Florin Bratu, fostul atacant al naționalei României, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei naționale.

,,În trecut aveam alte rezultate, asta cred că este cel mai elocvent. Acum sunt alte generații și din păcate suntem obișnuiți să trăim în trecut. Noi comparăm România cu ce era acum 15 – 20 de ani sau poate chiar și mai mult, când eram să fim la un nivel ridicat și aveam o cotă foarte bună.

Din păcate acum acestea sunt datele problemei, iar noi avem un nivel normal și trebuie să fim realiști cu ceea ce suntem în momentul de față, pentru că dacă nu suntem ne vom încărca tot timpul, vom critica și nu vom putea ieși din zona acesta. Eu cred că aceasta este marea problemă, trăim în trecut cu rezultatele care au fost în trecut și nu vom putea ajuta generațiile care sunt acum, dacă tot timpul vom compara România de acum 20 de ani cu ceea ce există acum. Este o mare greșeală din partea noastră dacă facem asta”, a spus Florin Bratu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -