Iosif Rotariu: “Este una dintre cele mai slabe echipe pe care a avut-o vreodată naționala României”

Iosif Rotariu, fost jucător al echipei naționale în perioada anilor 1988 și 1997, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei naționale.

,,Din punct de vedere al calității jocurilor și a jucătorilor, cred că este una dintre cele mai slabe echipe pe care a avut-o vreodată naționala României. 

Echipa naționașă este slabă pentru că campionatul intern a scăzut și jucătorii care merg în străinătate, nu joacă pe teren, ci stau pe bară. Din această cauză este și randamentul lor și la echipa națională. Ne aflăm într-un moment greu, nu știu cum vor trece peste el și va mai durea ceva timp până când vom fi competitivi, cât de cât, nu la nivel înalt. Vom ajunge la un nivel cât de cât acceptabil pentru suporterii români”, a spus Iosif Rotariu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -