Ionuț Georgescu, team manager CSO Voluntari, înaintea Supercupei contra U BT Cluj-Napoca: “Este un trofeu în joc și unul în plus nu face rău nimănui”

U BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari se vor duela azi, de la ora 19:00, în sala Olimpia din Ploiești, în Supercupa României la baschet, iar duelul se anunță unul interesant, mai ales din prisma faptului că cele două echipe vor trebui să aibă în permanență 2 jucători români pe teren.

Ionuț Georgescu, team manager-ul echipei ilfovene, a prefațat disputa din această seară, în direct la Sport Total FM.

“Eu cred că atunci când se întâlnesc câștigătoare de trofee există un mix de orgolii, de așteptări, de evaluări, să vedem care cum s-a pregătit pentru noul sezon. Este un trofeu și unul în plus nu face rău nimănui, mai ales că vorbim de un duel care s-a mai consemnat în semifinalele Cupei României de anul trecut, finala campionatului, ne-am tot întâlnit cu Clujul și întotdeauna au ieșit meciuri frumoase și disputate, nu ne așteptăm la altceva azi.

Vom juca după regula cu 2 români în permanență pe teren, fără regulă de vârstă. Dacă în Cupa României avem și obligativitatea ca unul dintre acești 2 români să fie sub 23 de ani, la Supercupă nu avem această regulă, dar trebuie să folosim 2 jucători autohtoni în permanență. Asta poate va face și meciul mai interesant, rotațiile poate vor fi puțin diferite. Aici Clujul are avantaj că-l are pe Patrick Richard, jucător american cu pașaport românesc, dar și pe Emi Cățe, revenit în România, care va juca pentru prima dată în Liga Națională la nivel profesionist, el fiind plecat în Spania încă din vremea junioratului.

De partea cealaltă, și noi avem 2 jucători foarte valoroși de prim 5 de echipă națională, Roland Torok și Lucas Tohătan, alături de David Vida, și el de lot național și mai tinerii Dragoș Axinte și Ionuț Voicu, de asemenea 2 jucători pe care contăm foarte mult”, a declarat Ionuț Georgescu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -