Eugen Neagoe: “Toate echipele pe care le-am antrenat au urcat în clasament”

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la U. Cluj, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei Universitatea Cluj.

,,Ca în orice activitate trebuie să ai și puțină șansă, dar la fotbal din câte vedem trebuie să ai o echipă valoroasă și trebuie să joci foarte bine să câștige jocurile, altfel este foarte greu. Cu norocul nu poți merge la infinit. Toate aceste lucruri se pregătesc în timp, prin antrenamente, prin discuțiile pe care le ai cu jucătorii, dar noi asta facem, muncim și sper eu să muncim cu folos, să câștigăm jocuri și să adunăm cât mai multe puncte, pentru că asta ne interesează în acest moment.

Toate echipele pe care le-am antrenat, au urcat în clasament și asta sper să reușesc și la U Cluj. Avem doar cinci jocuri împreună, dar cred că cu puțină atenție puteam să avem mai multe puncte. Avem două victorii, două egaluri și am pierdut acel meci din Giulești dintr-un penalty acordat în min. 82, dar nu vreau să mai revin la acele jocuri. Cred că meritam mai mult și contra Voluntariului puteam să câștigăm, deci cred că am pierdut 2 puncte și acolo, și la Craiova, unde am făcut o primă repriză foarte bună”, a spus Eugen Neagoe la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -