Eugen Neagoe: “Am 5 meciuri la U Cluj, 3 în deplasare și 2 pe teren neutru. Sper să revenim pe Cluj Arena”

Eugen Neagoe a reușit să aducă un suflu nou la echipă în calitate de antrenor principal și a reușit 2 victorii consecutive în Superligă, după ce U Cluj a avut un start ratat cu Erik Lincar pe bancă.

U Cluj a câștigat etapa aceasta cu 1-0 în fața celor de la Chindia Târgoviște, pe teren neutru, la Mediaș, asta pentru c[ stadionul Cluj Arena a fost suspendat timp de o lună, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor din meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Eugen Neagoe spune că rezultatele sunt extraordinare, dar vrea ca jocul să arate mult mai bine și speră ca echipa sa să revină pe Cluj Arena la meciul cu Hermmanstadt din luna octombrie.

“O victorie muncită, un joc de luptă. Mă așteptam să fie așa, pentru că întâșneam o echipă care nu avea nicio victorie, ultimul loc, își doreau să nu piardă acest jos. Terenul ne-a creat mari probleme și nouă și lor, gazonul de la Mediaș nu mai arată cum arăta acum ceva timp, era un gazon formidabil. Dar nu din cauza asta n-am făcut noi un joc bun. Rezultatul a fost extraordinar pentru noi, a doua victorie la rând, împotriva celor 2 echipe care erau în apropierea noastră, am luat un avans, ne-am distanțat puțin, dar jocul nostru vreau să arate mult mai bine decât a arătat seara trecută.

Fotbalul e același (n.r. întrebat ce s-a schimbat în Liga 1), s-a schimbat atmosfera în tribune, în primul rând. Cu revenirea în Liga 1 a lui U Cluj, Petrolul, Hermmanstadt, s-a creat o emulație și ați văzut, stadioanele sunt mai populate decât în urmă cu 2-3 ani. A fost și pandemia care a ținut departe de stadion suporterii, dar aceștia sunt dornici să-și vadă favoriții pe teren. Stadioanele noi care s-au construit, toate acestea duc la o atmosferă mai frumoasă.

Eu sper ca peste 2 etape, când avem jocul acasă contra celor de la Hermmanstadt, să jucăm pe Cluj Arena. Eu am 5 meciuri de când am venit la U Cluj și am jucat 3 în deplasare și 2 pe teren neutru. Și chiar dacă am jucat la Mediaș, a fost o atmosferă frumoasă, suporterii au cântat în permanență, ne-au ajutat și ne ajută întotdeauna, când sunt alături de noi suntem mai puternici”, a declarat Eugen Neagoe.

U Cluj, proaspăt promovată, se află pe poziție a 13-a în Superligă, cu 10 puncte.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -