Flavius Stoican, după remiza cu Rapid: “Am jucat cu o echipă care joacă fotbal. A fost un meci bun, un meci cu ritm”

Flavius Stoican, antrenorul Dinamo București, a declarat după încheierea partidei cu Rapid că este mândru de jucătorii săi și că de mult nu a mai văzut un asemenea meci cu o asemenea anvergură.  

Antrenorul “câinilor” a recunoscut calitățile adversarilor și l-a lăudat pe Mihai Iosif.

,,Am văzut în seara acesta un meci bun, un meci cu ritm, cu ocazii, cu faze pe poartă, cu situații, cu un public spectaculos, fumigene, încurajări, chiar a fost un meci cu spectacol. Noi am jucat astăzi împotriva unei echipe care joacă fotbal, care trasează, care au trasee și asta este cu siguranță meritul antrenorului Mihai Iosif.

Singurul lucru e că am primit gol prea repede după ce am înscris, puteam să plecăm cu mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă bună, au avut trasee de joc, au pasat. Este un mare merit al antrenorului Mihai Iosif, Rapidul joacă fotbal. N-au avut șansă până acum să aibă și rezultate.

Trebuie să fim realiști, conectați. La mai puțin de 72 de ore, ne așteaptă o partidă foarte grea, cu Sepsi. Este important să ne refacem. Am văzut mulți oameni care ne-au încurajat, Dinamo chiar este o echipă iubită.

Suntem o echipă echilibrată acum, avem un lot bun. Și banca de rezerve își spune cuvântul, în a doua repriză. Nu este ușor să apară câte un jucător nou la fiecare săptămână, pe care trebuie să-l integrăm”, a spus Flavius Stoican.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -