Erik Lincar, primele concluzii după remiza cu FCSB: ”Încerc să creionez o strategie și reușeșc să o pun în practică”

Erik Lincar, antrenorul celor de la FC Universitatea Cluj, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Excuții Matinale” din 18 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre remiza cu FCSB.

,,Aseară chiar mi-aș fi dorit să plecăm cu toate cele 3 puncte, mai ales că jucătorii mei au pus foarte bine în practică ceea ce au fost determinați și agresivi, le-am pus mari probleme mai ales pe faza lor de construcție. Este mare păcat de eroarea lui Andrei Gorcea de la penalty, sincer este prima oară când îmi greșește și se mai întâmplă. Eu am mare încredere în el, mai ales că ne-a ajutat foarte mult să ne îndeplinim obiectivul. Este adevărat că și FCSB a avut o mare ocazie prin Stoica, dar și noi am fost foarte periculoși pe atac și am avut situații foarte bune de a merge învingători de pe Arena Națională.

Consider că a fost un exces de zel al portarului când a ieșit, mingea era chiar în lateral și o situație  periculoasă către poartă, dar pot să spun și din experiența mea că la un moment dat am făcut tot așa un penalty stupid, în Rusia, la un meci cu Spartak Moscova, mai apart situații dinacestea de blackout care sunt inevitabile în fotbal, dar e bine să fie cât mai rar.

A fost cu emoții primul meu meci VAR, pentru că te bucuri la gol, iar apoi stai și aștepți în secundele acelea ce ar fi putut să nu fie gol. Pentru mine cu siguranță nu este comod, dar e bine că măcar lumea pleacă împăcată și situațiile controversate se vor analiza mult mai bine, se pot face greșeli și în acestă situație, însă se elimină o mare majoritate din momentele discutabile.

La meciul de baraj cu Dinamo cred că am avut șanse 1% după cum spuneau alții, iar la meciul de ieri cu FCSB 0.1% șanse, dar până la urmă eu încerc să creionez o strategie și reușeșc să o pun în practică, având în ei apar și rezultatele”, a spus Erik Lincar la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -