Rareș Ilie a semnat cu OGC Nice, dar jucătorul ar putea fi împrumutat încă din acest sezon. Cât încasează Rapid din transfer

Rareș Ilie a fost transferat de OGC Nice și a fost deja prezentat oficial la noua echipă. Suma oficială de transfer este de 5 milioane de euro, însă Rapidul ar putea primi mai puțin bani, aproximativ, 1,8 milioane de euro, conform jurnalistului Remus Răureanu, citat de DigiSport.

“Clubul OGC Nice este încântat să anunțe sosirea lui Rareș Ilie (19 ani) de la Rapid București. Mijlocașul ofensiv născut în 2003 e oficial jucătorul nostru, după ce și-a arătat talentul în țara sa nativă, România.

Tehnicul dreptaci de 19 ani, care de obicei joacă în partea stângă a ofensivei, în 4-3-3, sau 4-2-3-1, a avut 60 de prezențe la prima echipă a Rapidului și a marcat de 9 ori, la care se adaugă și 12 pase decisive. A ajutat clubul legendar din București să promoveze și a fost om de bază.

Internațional de tineret al României, Rareș (1.83 cm) e un talent rar cu potențial mare. OGC Nice îi urează un călduros bun venit!”, se arată în comunicatul de presă al francezilor.

Rareș Ilie ar putea ajunge totuși sub formă de împrumut la Lausanne, în Elveția, încă din această vară.

”Eu am auzit că suma ar fi de trei milioane de euro, fixă, plus bonusuri. Și din cele trei milioane de euro, Rapid ar păstra 1,8 milioane de euro, că ar mai fi procente din drepturile jucătorului către cluburile care l-au format. Nu am confirmate 100% sumele.

Să vedem dacă va rămâne la Nice sau va fi împrumutat. Și aici circulă o informație că ar putea fi împrumutat în Elveția, la Lausanne”, a declarat Remus Răureanu, conform sursei citate.

Mijlocașul de 19 ani fost unul dintre oamenii de bază ai Rapidului în sezonul trecut, în care a reușit 6 goluri și 10 pase decisive în 39 de meciuri.

Nice a terminat pe locul 5 sezonul trecut de Ligue 1 și va juca în play-off-ul Conference League.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -