Emil Săndoi: ,,Toni Petrea a știut să gestioneze relația cu Gigi Becali”

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 15 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre revenirea lui Toni Petrea la FCSB.

,,Din ce antrenori au fost în ultima perioadă la FCSB, Toni Petrea a fost degajat în interviurile pe care le-a dat, a fost documentat de fiecare dată cu păreri pertinente. Toni Petrea a avut o ținută și a știut să gestioneze relația cu Gigi Becali.

Eu cred că pentru momentul acesta, Toni Petrea este cea mai bună variantă pentru FCSB. De bine, de rău, Toni Petrea s-a descurcat cu acele accidentări ale jucătorilor, deoarece ei au început în trombă, însă au avut probleme mari pe final de campionat. Mie mi-a plăcut cum a jucat FCSB-ul pe vreamea lui Toni Petrea.

Eu nu fac o comparație între Toni Petrea și Edi Iordănescu, să nu fiu înțeles greșit. Edi a avut rezultate peste tot pe unde s-a dus”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -