Gigi Becali îl “somează” pe Duckadam: „Acum îi transmit acest mesaj. Îi garantez că așa va fi!”

După ce Duckadam a criticat dur decizia lui Gigi Becali de a se despărți de Edi Iordănescu, Gigi Becali a intervenit și i-a oferit o replică fostului mare portar stelist:

„Acum îi transmit un mesaj domnului Duckadam. Domnule Duckadam, echipa asta despre care spuneți că e de pluton, cât de curând, vă garantez că se va bate cu marile puteri ale Europei. În unul, 2 sau 3 ani.

Asta vă garantez eu că așa va fi”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Duckadam a declarat în prealabil că și-a pierdut orice încredere în patronul FCSB, Gigi Becali.

„Am fost unul dintre zecile de mii de naivi care au crezut că domnul Becali dorește cu adevărat performanță la FCSB. Dar am observat că nu-l interesează nici suporterii, nici performanța, ci doar faptul că echipa e o jucărie a dânsului.

Când nu mai are acces la această jucărie, se supără, iar toți ceilalți din jurul lui au de suferit. Nu mai sunt fan FCSB! Am spus-o că, după ce va pleca Edi Iordănescu, FCSB va ajunge o echipă de pluton, care-și va pierde din suporteri. Orice antrenor va veni va fi primit cu răceală”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -