Emil Săndoi, despre “greșelile” de arbitraj: ,,S-au făcut mai multe greșeli decisive în defavoarea noastră”

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 20 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre evoluția Chindiei Târgoviște.

,,În condițiile în care am adunat și la meciul acesta 1 punct, este bine venit. Nu știu dacă ați observat, dar în meciul acesta am avut o grămadă de probleme, vă spun sincer. Am avut cinci jucători accidentați și trei suspendați după jocul cu FCSB.

Mi-a fost foarte greu să aliniez primul unsprezece, dar după aceea pe bancă am avut decât doi seniori, Stoian după două săptămâni de când se pregătește la noi și 2 luni și jumătate de pauză, deci vă dați seama că nu este în condiții optime pentru a juca, și l-am mai avut pe Lumpulacu venea după trei săptămâni de pauză, după o accidentare și după vreo două-trei antrenamente. În rest am avut numai copii pe margine, numai jucători sub 21 de ani. Unii dintre ei nici nu debutaseră în prima ligă.

Voiam să mai completez ceva, îmi pare rău că nu am reușit și la meciul cu FCSB-ul să adunăm ceva, pentru că meritam să adunăm și știți în ce condiții s-a jucat, și cu ce probleme de arbitraj au fost. Nu o spun eu, ci emisiunile de analiză și ați văzut că s-au făcut mai multe greșeli decisive în defavoarea noastră, dar asta este situația, oamenii sunt dispuși greșelii”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -