Noi restricții: competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori în următoarele 30 de zile

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus o serie de noi restricții care să intre în vigoare de luni, 25 octombrie, în contextul pandemic în care ne aflăm.

Pe lângă carantina de noapte, accesul în centre comerciale și insituții publice doar cu certificat verde, și închiderea magazinelor la ora 21:00, autoritățile au decis ca toate competițiile sportive de pe teritoriul României să se desfășoare fără spectatori.

“Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, competițiile sportive să poată fi organizate și desfășurate pe teritoriul României fără participarea spectatorilor”, se arată în Hotărârea nr. 91 a CNSU care trebuie aprobată de Guvern.

Ultimele meciuri se vor desfășura cu spectatori weekend-ul acesta, printre acestea se află și cel de Liga 1 între Dinamo și Rapid, unde este permis accesul spectatorilor în limita a 50% din capacitatea stadionului din Ștefan cel Mare.

Astfel, conform noilor restricții, meciul României cu Islanda din preliminariile CM 2022, programat pe 11 noiembrie, se va desfășura fără public.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -