Elisabeta Lipă: ,,Taifunul ne-a dat viața peste cap, vremea a fost capricioasă, cu valuri și cu vânt”

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 6 august, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre olimpiadă și viitorul sportului românesc.

Chiar dacă autoritățile din România și vremea au fost un factor negativ pentru sportivii români, canotajul a obținut 3 medalii olimpice, una de aur și două de argint.

,,Așa cum v-am declarat de la Jocurile Olimpice, vă declar și acum, sunt cel mai fericit președinte. Este și normal să fiu cel mai fericit președinte, cu un titlu olimpic, cu două medalii de argint, cu două finale, la ce bătălie a fost acolo din toate punctele de vedere:  adversari buni, căldură, umiditate, stres, pandemie și testări.

N-am simțit deloc că am fost la Jocurile Olimpice, în afară de atmosfera aia minunată cu sportivi din toată lumea, starea aia de spirit olimpică doar în satul olimpic.

Taifunul ne-a dat viața peste cap, două zile nu s-a ținut concursul, iar a treia zi am avut toate cele nouă echipaje în concurs, vremea a fost capricioasă, cu valuri și cu vânt. Mulțumesc lui Dumnezeu că a ieșit foarte bine!

Sportul este viața mea și cred că am demonstrat asta!” – a declarat Elisabeta Lipă pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -