Edi Iordănescu: „Mi-aș dori să joc în Ghencea!”

Cu ocazia primei conferințe de presă, Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, a declarat că și-ar dori ca echipa lui să evolueze pe noul stadion din Ghencea, locul unde tatăl său a scris istorie.

În prezent, din cauza conflictului dintre CSA Steaua și FCSB, accesul clubului lui Gigi Becali în Ghencea e interzis.

„Sunt aici să aduc spiritul înapoi. Dacă cineva crede că vor fi schimbări majore pe termen scurt, se înșală! Nu vreau să-i necăjesc, îi avertizez să se încarce cu puțină răbdare. Trebuie să schimbăm rapid implicarea și starea de spirit.

Nu mai vreau să comentez subiectul FCSB – Steaua. Am copilărit în Ghencea. Mi-aș dori să joc acolo, bineînțeles, acolo am crescut. Eu am spus ce-mi doresc.

Am o singură tristețe în suflet, mai exact faptul că pe prieteni de-ai mei din copilărie acum îi văd împărțiți. Când intervine confuzia și lumea pleacă în două direcții e cel mai trist lucru. Nu doar pentru clubul Steaua, ci și pentru fotbalul românesc și chiar pentru societate”, a spus Edi Iordănescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -