Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: “Dacă vine aviația americană s-ar putea să-i scape”

Mitică Dragomir, fostul șef de la LPF, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația de la Dinamo București.

,,Așteptăm întâi să investească. Eu l-am apreciat, sunt amic cu el, dar deocamdată să bage banii. Văd că Dan Șucu, a venit, a intrat, nu știu dacă a și investit ceva bani, dar faptul că este în conducerea Rapidului este un lucru bun. Este un om serios, care a făcut avere, care știe ce înseamnă bussines-ul și problemele economice, iar atunci Rapid a făcut o mutare bună.

Dacă Mohammad Murad se bagă în sport, atunci voi vorbi și despre el pentru că este un om serios. Dacă vine aviația americană s-ar putea să-i scape pe Dinamo, doar așa ar putea să scape. La Dinamo, singura soluție care am dat-o eu aia este, singura valabilă, alta nu mai există”, a spus Mitică Dragomir la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -