Dumitru Dragomir, despre rivalele echipei naționale U21 la EURO 2023: “Avem locul patru asigurat! De aici pleacă totul, nu mai avem fotbaliști”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a intervenit la în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre rivalele echipei naționale U21 la EURO 2023.

,,Avem asigurat locul patru, cinciul nu că jucăm totuși, locul patru avem asigurat. Locul patru în grupă, nu în turneul final. Totuși locul patru este un loc memorabil la cum se prezintă fotbalul românesc acum. În ultimii șapte ani nu s-a făcut absolut nimic, ne trebuie zece ani ca să ne revenim.

Numai dacă punem bazele unor organizări serioase în fotbal. De exemplu la Constanța nu se gândește ca la Mureș, dacă am avea în toate județele câte un Hagi… Atunci factorul politic trebuie să intervină, să primeze și să priceapă, pentru că nimic nu putem face de șapte ani de zile nu am crescut un fotbalist de valoare.

Noi cerem de la selecționer rezultate și cel mai bun jucător joacă în China. Pe timpul meu aveam 17 jucători dintre care unul era căpitanul echipei Barcelona. De aici pleacă totul, nu mai avem fotbaliști”, a spus Dumitru Dragomir la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -