Laszlo Dioszegi s-a înfuriat pe arbitrii: “A fost cartonaș roșu ca ‘bună ziua’! Era sânge peste tot, arbitrul nu avea cum să nu observe”

Laszlo Dioszegi asista la meciul de fotbal dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U19 si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe U19, finala Cupei Elitelor U19, desfasurat pe Stadionul Rapid din Bucuresti, joi 19 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a intervenit la în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre sistemul VAR și greșelile de arbitraj.

,,Eu cred că toată lumea a văzut că a fost un cartonaș roșu ca ‘bună ziua’. Dacă arbitrul nu a observat… Să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume, era sânge peste tot la Andreas Dumitrescu, dar acum chiar dacă el nu a observat, VAR-ul trebuia să confirme și să spună.

Asta este fotbalul și sperăm ca luni acasă cu FCSB-ul să avem mai mult noroc”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.