Petre Grigoraș și-a ales favorita pentru titlu: “Farul e meritat pe primul loc, e o nucă greu de învins. Jocul dă speranțe că are șanse la titlu”

Petre Grigoraș, ajuns acum antrenor principal la Cernavodă, în Liga 4, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre lupta la titlu în Superligă, unde o vede favorită pe Farul Constanța, dar și despre formatul Cupei României și tragerea la sorți pentru Campionatul European U21 de anul viitor.

Grigoraș spune că echipa antrenată de Gică Hagi e mare favorită la titlu în acest sezon, având în vedere jocul prestat, dar crede că nici CFR Cluj nu e ieșită din calcule.

“Meritat primul loc, părerea mea, după joc și tot ce s-a întâmplat. E clar că și CFR e o candidată acolo, mai ales că are și câteva restanțe, dar Farul e pe primul loc. Au repatriat niște jucători care știu filozofia lui Gică Hagi și chiar dau greutate echipei. Aici mă refer la Băluță, la Alibec, Luis Munteanu, a crescut și Pitu, în care eu am avut mare încredere la început, o echipă valoroasă, care practică un fotbal de calitate, o nucă greu de învins. Să nu uităm cum au pierdut meciul de la Craiova, după ce au avut 3-1, deci au și pierdut câteva puncte pe care le-au avut în mână.

Jocul dă speranțe, nu neapărat rezultatele, rezultatele pot să apară, și Petrolul a avut o serie foarte bună și iată că s-a dus în jos, Hermannstadt la fel, dar Farul are un joc care dă speranțe că are șanse la titlu”, a declarat Petre Grigoraș.

Noul format al Cupei Românei

Petre Grigoraș e de părere că noul format al Cupei României, cu grupe, favorizează echipele mici, care joacă pe teren propriu.

“Formatul dă o speranță și mai multe șanse pentru echipele mici pentru că joacă pe teren propriu, cea mai slab cotată joacă toate meciurile pe teren propriu. N-ar trebui să ne mire și n-ar trebui să facem tam-tam după ce au început să apară rezultate de genul ăsta. Dacă aveai ceva de reproșat, trebuia să o faci atunci, nimeni nu a zis nimic și acum apar toți că au o deplasare mai lungă, apar tot felul de reacții. La început trebuia să iei decizia, sunt atâtea echipe în Liga 1 cu președinți, să caute altă soluție dacă nu le convine. Acum trebuie să respecte competiția și sp meargă mai departe, văd că majoritatea echipelor nu merg cu primul 11, e o posibilitate, iată, să joace cei care nu sunt folosiți în campionat”, a spus Petre Grigoraș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -