Dorinel Munteanu, despre situația de la Oțelul Galați: ,,Trebuie să mai punem unele lucruri la punct, atât la nivel sportiv, cât și administrativ”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre situația de la Oțelul Galați.

,,Din punct de vedere sportiv, suntem pe un drum bun. Avem susținerea primăriei și a domnului primar și sper ca în acest am să promovăm în Liga a 2-a.

Sunt restanțe la datoria din urmă. Am încercat să le eșalonăm cu bunul simț al celor care au activat pentru echipă, trebuie să înțeleagă că asta este situația echipei. Jucătorii actuali au banii la zi, nu avem probleme, dar mai trebuie să mai punem unele lucruri la punct, atât la nivel sportiv, cât și administrativ“, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -