Ion Crăciunescu:,,Să dai un penalty ca acela, nu că e jenant, dar trebuie să îți rupi carnetul de arbitraj”

Fostul arbitru român, Ion Crăciunescu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre arbitrajul românesc.

,,Se pare că unii arbitrii se sperie, dar prea se întâmplă des și gafele sunt foarte mari. E ceva ciudat, eu nu găsesc niciun fel de explicație la lucrurile acestea. Să dai un penalty dinacela cum am văzut ultima dată, nu că e jenant, dar trebuie să îți rupi carnetul de arbitru! Cum să dai penalty, când jucătorul dă în minge și tu să vii să dai penalty.

Parcă tot timpul au fost greșeli de arbitraj, dar ca acestea flagrante așa, nu poți să înțelegi nimic.

Primarul din Mioveni vrea să tragă un semnal de alarmă puternic că o chestie de genul ăsta are reverberații mari. Inclusiv la UEFA are reverberații, pentru că UEFA știe ce se întâmplă în unele țări. Vă dați seama că nu ar da bine pentru FRF ca o echipă să se retragă deoarce este furată de arbitrii”, a spus Ion Crăciunescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -