Un nou transfer pentru Dinamo. “Câinii” au adus un atacant slovac din a treia ligă rusească

Dinamo a făcut al doilea transfer de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Este vorba de atacantul slovac Tomas Vestenicky, care a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a jucat în ultimele două sezoane competiționale pentru polonezii de la MKS Cracovia, la care evoluează Sergiu Hanca și Cornel Rîpă, iar în luna iulie a acestui an a fost legitimat la Chaika (Rusia, liga a treia).

Tomas Vestenicky și-a început cariera în campionatul Slovaciei, la Nitra, fiind transferat, la 18 ani, de clubul AS Roma. În Italia, Tomas Vestenicky a evoluat pentru Roma Primavera (2014) și Modena (2015), în Serie B, apoi a jucat pentru Cracovia (2016-2018), Nitra (2018-2019) și din nou Cracovia (2019-2021).

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.

Celălalt jucător transferat de Dinamo la cererea lui Rednic este Michel Espinosa, 28 de ani, mijlocaș defensiv liber de contract, care s-a aflat în probe înainte de mutare. Ultima dată, francezul cu origini cameruneze a jucat la Botev Plovdiv.

Espinosa era liber de contract după despărţirea de Botev Plovdiv şi evoluează la mijlocul terenului. Francezul cu orgini cameruneze a mai trecut pe la NK Istra sau Clermont Foot, într-o carieră petrecută majoritar în ligile inferioare franceze.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -