Tensiuni între Edi Iordănescu și Gigi Becali? “Nu am avut un joc care să-mi placă. Eu sunt patron și vreau posesie, să fie mingea la mine, e ordinul meu”

Gigi Becali, recunoscut pentru faptul că face schimbări și influențează antrenorii de la FCSB, a avut o nouă declarație pe această temă, deși anterior a spus că Edi Iordănescu va avea putere deplină la echipă, asta fiind și una dintre condițiile impuse de tehnician.

Patronul de la FCSB a vorbit despre stilul de joc abordat de Edi Iordănescu, de care se declară nemulțumit. Becali își dorește posesia mingii, indiferent de rezultatul echipei și neagă că ar exista tensiuni între el și antrenor.

„Nu există tensiuni între Becali și Edi. Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care sa-mi placă.

Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul! Vreau să fie mingea la mine! Eu sunt patron, vreau să fie mingea la mine!

Eu fac fotbal și ordinul meu este să fie mingea la mine. Nu câștig meciul dar e mingea la mine? Nu mă mai interesează. Vreau 0-0, dar să fie mingea la mine. Nu vreau 1-0 și să fie mingea la adversar. Nu vreau eu așa. Care e treaba? Îmi place ce-i frumos și bun, ce-i frumos în viață.

S-a supărat și Edi, care nu a văzut emisiunea. Am spus că nu sunt mulțumit de joc, dar nu am problemă cu asta pentru că vor veni Tănase, Coman și Octavian Popescu. Ei vor face să fie mingea la mine, la noi. Cei mai importanți jucători pentru Edi sunt Tănase, Coman și Budescu. Pe lista mea, ca să jucăm ce vreau, sunt Tănase și Coman.

Dacă mingea nu va fi la mine, eu voi fi nemulțumit. Indiferent cine ar fi antrenor”, a declarat Becali, la PRO X.

FCSB se află pe locul 2 în Liga 1, cu 24 puncte, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În ultimele 5 partide, FCSB are 5 victorii și un golveraj impresionant de 14-2.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -