Dorinel Munteanu, despre arbitrajele din Liga 2: “Nimic nu este la voia întâmplării!”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre arbitrajele din Liga 2.

“Este aprecierea dumneavoastră dacă echipa mea joacă prost sau bine. Dar de când ne-am calificat în play-off, era clar că nu suntem o echipă favorită și nu am o echipă valoroasă, dar ceea ce am cerut și cer ca jocurile să fie pe teren. Eu n-am cerut și n-am vrut să fac niciun favor echipei mele, pentru că avem și noi meciuri mai puțin bune, dar dacă vă uitați la ultimele 4 meciuri, excluzând meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-0 acasă, dar și acolo ați avea de comentat ceva. Spre exemplu la jocul cu Steaua nu a fost un măcel, a fost un arbitraj golănesc. Au fost doi actori, o echipă care își dorește să promoveze direct și care se bate cu Dinamo, și o echipă care este fan Dinamo și este calificată în play-off.

Trebuie să ținem cont, deși apreciez pentru tot ce făcut, Dejul nu are dreptul de promovare sau de baraj, așa că n-am înțeles înverșunarea celor de la Buzău. Nu trebuiau să se dea la o parte, trebuiau să joace normal, mai ales prin gesturile făcute de antrenorul lor, care știm cu toții istoria lui și așa mai departe, dar asta nu trebuie să ținem cont. Trebuie să ținem cont de arbitraje, pentru că la noi au fost două lucruri distincte, unul, arbitrajul, adică dl. Flueran care m-a arbitrat și la Steaua, unde a doua repriză a fost un dezastru, când Steaua a revenit cu 3-2, prin faulturile pe care le-au făcut. Mai mult de atât, trebuie să ținem cont și de campionatul regulat, care a fost un arbitraj pro CSA Steaua.

Ceea ce s-a întâmplat cu arbitrajele nu este la voia întâmplării, sigur, am pierdut și eu puncte. Nu îmi apăr echipa, pentru că suntem o echipă nou promovată, cu același lot, am făcut câteva transferuri, dar am ajuns dintr-o nou promovată să fim băgați în atenție și să nu ne batem doar cu o echipe, ne batem cu Dinamo și Buzăul. Buzăul are dreptul clar de promovare și de baraj“, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Accesând link-ul de mai jos, puteți asculta întreaga discucție.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -