Auraș Brașoveanu: “A fost totul premeditat! Dorinel a vrut să arunce un tricou cu Dinamo în teren!”

Apar noi detalii în scandalul iscat după partida din Liga a 2-a FC Buzău – Oțelul Galați. Auraș Brașoveanu, președintele clublului FC Buzău, îl acuză pe Dorinel Munteanu că a premeditat un asemenea scandal.

Oamenii au înțeles că eu sunt cel rău, că l-am amenințat eu pe Dorinel. A fost un răspuns la amenințarea lui directă. El mi-a spus că am zile numărate și că văd eu când ajung la Galați, iar eu l-am întrebat dacă e chiar atât de șmecher. 

Nu este prima dată când Dorinel se leagă de mine. Și la Galați m-a înjurat, dar atunci ardea cămașa pe mine și căutam o salvare pentru a duce un jucător la spital. Deci să fie clar, nu eu l-am amenințiat și nu eu am început disputa verbală, discuția fiind și una neoficială.

Cei de la clubul Oțelul nu au fost implicați, și nici cei de la FC Buzău. A fost o discuție privată, se încheiaseră toate procedurile și urmau să se suie în autocar. Nu a fost ceva public, două persoane au fost implicate într-o anumită discuție mai aprinsă și doar atât, iar mai apoi cineva a filmat și a făcut un întreg tam-tam”, a spus Auraș Brașoveanu pentru sptfm.ro.

Întrebat despre fotografiile cu arbitrii aflați la un hotel din Galați, Auraș Brașoveanu a răspuns: “Eu nu am vrut să implic clubul Oțelul Galați, pe care îl respect, a fost un răspuns de moment, eu cred că toate aceste atacuri au fost premeditate. Spre exemplu, în minutul 78, Dorinel Munteanu s-a ridicat de pe bancă și a vrut să arunce un tricou roșu cu Dinamo în teren!”

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -