Dorinel Munteanu: “Cred în șansa echipei mele. Ne vom bate până la ultimul meci”

Dorinel Munteanu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre obiectivul de promovare al celor de la Oțelul Galați.

“Într-adevăr a fost un meci neașteptat cu foarte multe lucruri neprevăzute. Noi am început foarte bine jocul, am atacat și am avut faze bune de a marca. Problema a fost că noi am primit un joc foarte rapid și echilibrul jocului s-a rupt la acel cartonaș roșu. Deși și în echipa adversă Poli Iași, o echipă foarte bună, nu și-a creat foarte multe ocazii. De aceea am fost foarte supărat după meci, pentru că noi puteam să obținem un rezultat de egalitate, dar a fost primul joc și sunt convins că băieții au înțeles acest joc de play-off și ne vom concentra la toate jocurile. Sunt jocuri la fel de grele ca și cel de astăzi și mă refer la CSA Steaua, cu Dinamo, cu FC Buzău și cu Dej. 

Eu înțeleg foarte multe lucruri în acest sport, pentru că l-am practicat și știu foarte bine. Este posibil să se întâmple un atac așa brutal, dar nu accept pentru că a lăsat echipa în 10 oameni și poate fi suspendat cel puțin două etape și echipa are de suferit. Ce să fac? A fost o intervenție nefericită și mă bucur că jucătorul advers se simte bine, dar el va suferi într-un fel sau altul pentru că nu va juca și nu va putea ajuta echipa. A fost un atac foarte brutal, adică care a pus în pericol integritatea jucătorului. 

După ce ne-am calificat în play-off, este clar că obiectivul nostru este calificarea, pentru că nu poți să pun alt obiectiv, decât să fiu în primele patru echipe, care două merg direct și alte două dau barajul, dar obiectivul meu acesta este. Există plusuri și minusuri pe care le are fiecare echipă, dar sportiv ne batem până în ultima partidă în aceste patru poziții, chiar dacă foarte multă lume nu ne dă șanse, eu cred în șansa echipei mele și în susținere suporterilor noștri“, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -