Carol Corbu: “Am câștigat titlul european la triplusalt în 1973. Am obținut 4 medalii de argint la europene”

Carol Corbu, fost multiplu campion național și campion european de sală la triplusalt, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 22 martie, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre performanțele obținute de-a lungul carierei sale. 

“Este foarte mult de vorbit despre performanțele mele. După mine au mai apărut săritori de valoare, n-aș fi cel mai mare, dar după numărul de medalii aș fi printre primii. Ca performanță la nivel internațional am un titlu european la sală în 1973, am 4 medalii de argint la europene. Întotdeauna titlul european era câștigat de regretatul Viktor Saneev, care anul trecut a decedat. Când el a lipsit din cauza unui accident, am câștigat eu. În rest, două medalii de bronz, tot la europene, la Olimpiadă cel mai bun rezultat a fost la München, în anul 1972 obținând locul 4. Au mai fost multe titluri naționale.

Am avut și recorduri naționale, două în aer liber pentru că am sărit foarte repede spre performanțele anterioare, adică nu mi le-am economisit ca să fac mai multe, am sărit direct de la 16,76 la 17,12. În rest în jur de 18 titluri naționale. Am avut și record național la lungime, în sală, cu un 7,92, eram aproape de 8 metri, dar nu mă preocupam, pentru că nu prea aveam timp să mă antrenez și la lungime“, a spus Carol Corbu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -