Dorinel Munteanu: “A fost o grupă foarte accesibilă. Nici noi nu suntem foarte străluciți, dar avem cea mai mare șansă de calificare din ultimele 3-4 campanii”

Dorinel Munteanu, recordmenul de selecții în echipa națională, crede că România are cea mai mare șansă de calificare din ultimele 3-4 campanii și spune că aceasta nu trebuie ratată.

Antrenorul de la Oțelul Galați a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre șansele naționalei de a merge la EURO 2024, punctând faptul că grupa României a fost una accesibilă și, chiar dacă “tricolorii” nu au strălucit, aceștia au obținut rezultatele dorite.

“Rezultatul de ieri schimbă foarte mult, băieții noștri trebuie să fie foarte concentrați la meciul cu Israelul, am văzut aseară, au arătat altfel decât cu Kosovo, așa că trebuie să fim nu mai relaxați, ci extrem de concentrați și hotărâți să obținem măcar un rezultat de egalitate. Totul depinde de noi, nu de Israel, am spus și în tur, la București, că suntem peste Israel, dar jocul ne-a demonstrat că am făcut o partidă slabă, jucătorii noștri nu s-au ridicat la capacitatea lor maximă. Următorul meci trebuie să fie încrezători în ei și să formeze un grup puternic, numai așa putem să câștigăm.

Nu trebuie să jucăm economicos și nu trebuie să se repete jocul de la București, ei au avut posesia, foarte multe ocazii, am obținut un rezultat de egalitate cu foarte multă șansă. Trebuie să punem presiune pe ei și să nu-i lăsăm să aibă mingea mult.

Grupa, în primul rând, a fost o grupă foarte accesibilă pentru noi, nu sunte foarte străluciți din punct de vedere al jocului, n-am demonstrat în niciun joc că suntem favoriți clar, chiar cu Andorra, cu Kosovo sau alte echipe, dar rezultatele ne-au adus să avem cea mai mare șansă de calificare din ultimele 3-4 campanii, nu trebuie s-o pierdem”, a declarat Dorinel Munteanu.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -