Dinamo mai reușește un transfer. Este al treilea jucător adus de Mircea Rednic, care vrea să dea un nou suflu echipei

Nikolaos Kainourgios, fotbalist grec în vârstă de 23 de ani, va semna cu Dinamo, fiind al treilea transfer adus în mandatul lui Mircea Rednic.

Potrivit Gazetei Sporturilor, grecul a efectuat testele medicale și l-a convins pe Rednic că își merită locul în noua echipă pe care acesta vrea s-o contruiască în “Ștefan cel Mare”.

Nikolos Kainourgios a evoluat ultima oară la Zulte Waregam, în prima ligă belgiană, și a devenit liber de contract în luna iulie. Pentru belgieni, fotbalistul care evoluează în banda stângă a marcat 2 goluri în 15 partide.

Celelalte două nume aduse de Rednic sunt mijlocașul Michel Espinosa și atacantul Tomas Vestenicky, care au debutat în derby-ul cu Rapid din weekend.

Dinamo a mai încercat un transfer, cel al lui Paul Gladon, care s-a aflat în probe în ultimele zile. Atacantul olandez, pentru care Wolves plătea 2 milioan de euro în 2016, a refuzat oferta “câinilor”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -