FCSB pierde la “masa verde” meciul cu Voluntari din Cupa României. FRF a anulat oficial partida și anunță deschiderea unei anchete

FCSB nu va putea disputa meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României, astfel că partida a fost anulată de FRF. Ilfovenii vor câștiga partida cu scorul de 3-0, la “masa verde”.

FCSB a informat FRF că nu se poate prezenta la meci din cauza faptului că mai mulți jucători sunt infectați cu Covid-19. Totodată, “roș-albaștrii” au și fotbaliști accidentați și nu pot alinia un lot valid de 13 jucători pentru “optimile” Cupei.

„Federația Română de Fotbal anunță că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura. Meciul, programat initițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere ‘Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022’, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină”, a transmis FRF.

La ultima partidă de Liga 1, FCSB a avut doar 2 rezerve pe foaia de joc. De asemenea, echipa antrenată de Edi Iordănescu a obținut amânarea partidei cu Farul, care ar fi trebuit să se dispute weekend-ul trecut.

Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Ovidiu Perianu, Darius Olaru, Alexandru Musi, Constantin Budescu, Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter sunt fotbaliștii care pot juca.

Cătălin Straton, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu au Covid-19.

Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt accidentați.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -