Dennis Man, șanse mici să continue la Parma. Victor Becali: “Ar fi bine pentru ambele părți să facă o schimbare. Sampdoria e interesată, dar discuțiile sunt la început”

Victor Becali crede că o schimbare ar fi benefică pentru cariera lui Dennis Man, dar și pentru club, iar perioada de mercato din această iarnă reprezintă o oportunitate bună pentru o mutare în Serie A, sub formă de împrumut.

“Cu Sampdoria discuțiile sunt la început. Să vedem dacă Parma va fi de acord, dacă se va înțelege, pentru că nimeni nu dă jucătorul așa, gratis, și să plătească și salariul. Vor fi discuții în următoarele zile, dar deocamdată nu putem spune că e ceva bătut în cuie.

Sampdoaria nu este o echipă care poate plăti salarii foarte mari, nu este într-o situație extraordinară. Patronul clubului a avut și el probleme, nu probleme cauzate de fotbal, în afacerile lui. Vom vedea ce se întâmplă, mi-e greu să anticipez, mercato e abia la început.

Deniss Man e jucătorul Parmei, ar fi bine și pentru club, și pentru el, să facă o schimbare. Să se ducă la o echipă unde poate juca mai mult, unde un antrenor îl dorește, ar fi și în interesul clubului. Dar pe mine mă interesează mai mult de jucător, să prindă încredere, să joace, după aia vedem ce se întâmplă. Asta e lucrul cel mai important pentru noi”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

Dennis Man a jucat în doar 11 partide în acest sezon la Parma, pentru că nu a fost luat în calcul de antrenorul Enzo Maresca. Nici cu Giuseppe Iachini, care folosește un sistem de joc 3-5-2, Dennis Man nu și-a găsit locul în echipă, drept urmare, românul este interesat să-și găsească cât mai curând un club unde să evolueze constant.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -