Dănuț Lupu: “Rednic nu trebuia să declare că Steliano Filip face echipa”

Fostul jucător internațional Dănuț Lupu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 8 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre problemele de la Dinamo București.

,,Mie greu să cred că Rednic a acceptat faptul ca Filip să aducă jucători la echipă. Cred că Rednic mai bine nu declara asemenea lucruri și trebuia să tacă din gură. Rednic este antrenor și de obicei a făcut numai ce a vrut el, să înțeleg că Filip a reușit să aducă jucători la echipă fără ca el să știe, mie greu să cred. Mie greu să cred că Filip putea să aducă jucători la Dinamo, fără acordul lui.

Știți cum este acum? Antrenorul chiar dacă aduce niște jucători, nu poate să le garanteze și că joacă. Felul în care te pregătești și felul a ceea ce dai pe teren, poți să joci sau nu. Eu nu cred că exista un antrenor nebun pe lumea asta, să aibă un jucător bun și să-l țină pe bancă.

Eu însă tot sper ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, au o situație foarte grea, dar totul depinde de ei”, a spus Dănuț Lupu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -