Daniel Pancu: “Nivelul fotbalului românesc este foarte slab”

Daniel Pancu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre problemele din fotbalul românesc.

,,Fotbalul românesc este greu dacă ești în interiorul lui. Din afară într-adevăr, nivelul este foarte slab, ritmul este unul scăzut, sunt foarte puține meciuri, în special cele cu suporteri în tribune și echipe cu din fruntea clasamentului, nasc niște orgolii, iar jucătorii au dorința aceasta de a se autodepăși.

Am fost la meci la Voluntari cu Craiova, dar în special m-am dus să urmăresc jucătorii tineri de la Craiova, pentru că sunt talentați, pentru că talente avem multe și am plecat dezamăgit total de la stadion și am rămas cu imaginea lui Budescu, cu exterioare și cu execuții. Din acest punct de vedere, viitorul sună rău, pentru că suferim mult la educația asta profesională, la atitudine, la bărbăție, am văzut jucători la 19-20 de ani, oprindu-se, dând din mâini, simulând, cerșind penalty-uri sau faulturi”, a spus Daniel Pancu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -