Tibi Ghioane, despre fostul coleg Alyiev, care a declarat că vrea să-l omoare pe Putin: “El e născut în Rusia, s-a certat și cu părinții pentru că nu credeau ce se întâmplă”

Tiberiu Ghioane, fostul internațional român care a evoluat timp de 10 sezoane la Dinamo Kiev, a vorbit pe larg, în la Sport Total FM, despre războiul din Ucraina și despre fostul său coleg Oleksandr Aliyev, care a declarat recent că dorește să-l asasineze pe Putin.

Oleksandr Aliyev, care este născut în Uniunea Sovietică, pe actualul teritoriu al Rusiei, a renunțat la cetățenia rusească pentru a fi naturalizat și a jucat pentru Ucraina.

Într-un interviu recent, Aliyev, care a luat arma în mână, a delcarat: „Îi voi spune un singur lucru: «Eşti un şacal, nu ai nimic în suflet!» Înainte să mă întâlnesc cu el, desigur, voi fi hărţuit de securitate. Nu ştiu unde o voi ascunde, dar o pot ascunde şi doar îi voi tăia gâtul. Atunci va fi pace mondială. Cu un cuţit? Nu, nu poţi purta un cuţit la tine, dar se poate face altceva. Voi folosi o lamă” , potrivit publicației sport.ua.

Tiberiu Ghioane spune că fostul internațional ucrainean s-a certat cu părinții săi din cauza conflictului din Ucraina. Totodată, referitor la război, Ghioane speră ca totul să se termine cât mai repede, pentru a nu se repeta situația din regiunea Donbas.

“El e născut în Rusia, părinții lui de acolo sunt. A jucat la tineret la naționala Ucrainei și după i-au naturalizat pe el și pe Milevskiy, care era bielorus. S-au făcut ucraineni și dacă nu mă înșel trebuie să renunți la cetățenia ta ca să îți iei cetățenia ucraineană și așa au facăut ei. El în Rusia a copilărit, din ce am citit s-a certat și cu părinții că nu credeau ce se întâmplă, pentru că la TV în Rusia se prezintă cu totul și cu totul altceva.

Klitschko e primarul Kievului și putea să plece oricând, nu l-ar fi condamnat nimeni.

Din păcate la Donetsk și Luhansk e război de 8 ani și continuă, încă nu s-a decis, la Tiraspol la fel, să sperăm că nu o să se întâmple și la Kiev să dureze cine știe câți ani, câte victime, familii distruse… E greu de vorbit”, a declarat Tibi Ghioane.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -