Alexandru Cicâldău la Sampdoria? Răspunsul lui Victor Becali e ferm

Presa turcă a anunțat că Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray cu destinația Sampdoria, însă Victor Becali dezminte informațiile.

În direct la Sport Total FM, impresarul spune că nu a avut nicio discuție cu italienii, iar după părerea sa, Cicâldău este peste media jucătorilor străini de la Galata

“Eu nu știu ce va fi, nu sunt clarvăzător, dar Sampdoria… Asta e în mintea lor, nu știu de unde până unde. Ei trebuie întâi să se salveze, în al doilea rând cum să se înțeleagă o echipa cu cineva, când ei nici nu știu dacă raman… Am fi știut de vreun interes, dar nu s-a pus încă problema.

Cicâldău eu spun că a fost peste media străinilor care sunt acolo, de când e la Galatasaray. Au aștepări mari, dar trebuie să aiba așteptări mari de la jucătorii care câștigă cât câștigă, nu de la Cicâldău care are un salariu normal.

Sunt jucători care au un salariu pe 1 an cât a costat Cicâldău și cât costă contractului lui. Deci așteptările trebuie să le ai, dar le ai de la echipă, că nu joace tenis, nici Cicâldău, nici Moruțan. Joacă fotbal, care e joc de echipă.

Apare câte o știre prin Turcia… Apar și la noi, nu neapărat în Turcia. Noi preluăm o chestie, pe care am dezmințit-o de nu știu câte ori. Mi se pare… o lipsă de subiecte. Batem câmpii cu povestea asta”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -