Daniel Pancu, despre meciul dintre Dinamo – Rapid: ,,Rapid a profitat și a marcat meritat”

Daniel Pancu, fostul fotbalist de la Rapid București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 21 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchina, despre meciul dintre Dinamo și Rapid.

,,Rapid a avut o repriză foarte, foarte slabă, probabil cea mai slabă din campionatul ăsta. Pe dea altă parte, Dinamo a avut una din cele mai bune reprize, au surprins mult prin agresivitate, prin presing avansat, probabil ca nu se așteptau giuleștenii. După pauză, până la gol, meciul a fost destul de echilibrat, dar după a jucat doar o singură echipă pe teren, pentru că nefiind omogenă, nici la relații de joc și nici la pregătirea fizică, era normal să aibă o cădere. La fel au făcut și cu UTA Arad, când au fost egalați la final. Rapid a profitat și au câștigat cred eu, meritat, iar dacă golul era marcat de mai devreme am și fi câștigat jocul, cu toate că ar fi fost nemeritat”, a spus Daniel Pancu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -