Campionatul Național de Box se reprogramează

La Tg. Jiu ar fi trebuit să înceapă astăzi finalele CN Juniori 2021.

Hotărârea de Guvern de ieri, care impune certificatul verde pentru cazarea și masa oricărei persoane începând cu vârsta de 13 ani, i-a făcut pe furnizorii acestor servicii din Tg. Jiu să ne anunțe că nu mai pot găzdui participanții la această acțiune. Din acest motiv, competiția a trebuit stopată, înainte să înceapă, la fel ca și în cazul finalei CN de Cadeți, din 02-07 noiembrie.
Biroul Executiv al FR de Box, întrunit astăzi de urgență, a decis reprogramarea acestor competiții. Atât finala CN Juniori cât și Finala CN Cadeți se vor desfășura în perioada 15-21 noiembrie 2021, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. ,,Pandemia asta ne afectează pe toți și chiar dacă am sperat și am căutat soluții, până în ultimul moment, pentru ca aceste finale naționale să se poată desfășura în datele stabilite, ne-am văzut obligați să le reprogramăm. Din respect pentru munca antrenorilor, a cluburilor și mai ales a sportivilor nu am luat nicio clipă în calcul anularea acestor competiții oficiale, ci doar reprogramarea lor. În ciuda dificultăților, cred că vom găsi încă o dată resurse pentru ca boxul să treacă și peste aceste obstacole și să termine în picioare anul competițional. Doresc multă sănătate tuturor membrilor marii familii a boxului și psihic de boxeri adevărați ca să putem trece peste toate aceste hopuri”, a spus președintele federației, Vasile Cîtea.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -