Daniel Isăilă: “Toată lumea din Emirate așteaptă Cupa Mondială. Sunt 30°C la ora prânzului”

Daniel Isăilă, antrenorul echipei Bani Yas din Emiratele Arabe Unite, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Cupa Mondială și despre campionatul din Emiratele Arabe Unite.

,,Toată lumea așteaptă în Emirate Cupa Mondială, sunt meciuri amicale, a fost EAU cu Argentina, 0-5, un interes enorm. Toată lumea așteaptă aici. Campionatul din Emirate se întrerupe, dar se joacă aici Cupa Ligii, 26 noiembrie, apoi la startul lui decembrie sunt meciurile din Cupa Președintelui. Bani Yas are evoluții oscilante, n-am ținut pasul cu celelalte echipe și acesta este rezultatul. Ne-am asumat că va fi un sezon de tranziție. Urmează meciuri infernale pentru noi. S-au schimbat foarte mulți antreori în Emirate, eu am ajuns la al 3-lea sezon consecutiv, la Al Jazira și la Bani Yas nu s-au schimbat antrenorii. Antrenorul întotdeauna are bagajul făcut.
Nu țin cu nimeni la Cupa Mondială, că lipsește România. Voi fi un spectator neutru. Într-un fel e bine că echipele sunt în vârf de formă, e total diferit, vremea e foarte bună acum, se poate juca fotbal, chiar și la orele de prânz, acum sunt 30 de grade, e vreme bună. Se poate juca în condiții bune, a spus Daniel Isăilă la Radio Sport Total FM.

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -