CSA STEAUA, despre închirierea stadionului Ghencea: ,,Dorim colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive”

După ce Gigi Becali a anunțat public că FCSB vrea să închirieze stadionul din Ghencea, CSA Steaua a oferit un răspuns prin comandantul Ștefan Răzvan Bichir.

,,Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu”, a aunțat CSA Steaua, pentru Digi Sport.

Steaua nu poate refuza din start cererea pentru închirierea arenei. Acest lucru se poate întâmpla însă ulterior, pentru că meciurile disputate de Steaua au prioritate pe noul stadion. Pe lângă echipa de fotbal a CSA Steaua, pe gazonul din Ghencea poate evolua în viitor și echipa de rugby. Cu alte cuvinte, dacă meciurile echipelor Steaua și FCSB se vor disputa în zile similare, “militarii” vor putea refuza cererea invocând un motiv obiectiv.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -