EA SPORTS™ NHL® 22 oferă o experiență impresionantă de hochei, furnizată de FROSTBITE. Jocul va fi disponibil începând cu 15 octombrie pentru consolele actuale și next-gen

Superstar X-Factors elevează cele mai mari staruri din Liga Americană de Hochei la un nou nivel prin sistemul Game-Changing Ability Auston Matthews revine pe coperta NHL 22.

Trailer-ul oficial al NHL 22:

București, 19 August 2021: Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) tratează fanii hocheiului din întreaga lume ca pe supervedete, cu noua ediție EA SPORTS™ NHL® 22 – o experiență inovatoare de hochei destinată consolelelor next-gen PlayStation®5 și Xbox Series X|S, cât și consolelor PlayStation®4 și Xbox One, începând cu 15 octombrie. Dezvoltat cu ajutorul motorului Frostbite™, jocul va dispune de jucători și arene cu detalii vizuale minuțioase, iar funcția Superstar X-Factors va aduce cele mai mari vedete ale ligii la un nivel de joc complet nou. Superstarul Austin Matthews, jucătorul de centru al Toronto Maple Leafs ale cărui abilități de talie mondială reliefează perfect ce reprezintă un X-Factor pe gheață, revine pe coperta EA Sports NHL după un sezon 2020-21 incredibil, în care a câștigat Trofeul Maurice “Rocket” Richard pentru cele mai multe goluri înscrise în sezon.

„Sunt încântat să colaborez din nou cu EA Sports și să revin pe gheață în arenele virtuale din NHL 22. Anul acesta, Superstar X-Factors rescrie standardele de competitivitate și strategie, iar fanii vor putea încerca lovitura mea specială „Shock And Wave” atunci când trimit pucul spre porțile adverse”, a menționat Auston Matthews, jucător al Toronto Maple Leafs.

Motorul grafic Frostbite este folosit pentru prima oară în cadrul francizei EA SPORTS NHL, NHL 22 devenind astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei. Jucătorii sunt aduși la viață prin intermediul recreărilor autentice în joc, ale animațiilor echipamentelor și ale micro-detaliilor vizibile mai mult ca oricând anterior. Pe lângă aceste noutăți, jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. De asemenea, detaliile îmbunătățite ale jucătorilor și fidelitatea vizuală sunt completate de gameplay-ul on-ice, care permit NHL 22 atingerea a noi niveluri de acuratețe ale interacțiunilor cu crosa și alte numeroase îmbunătățiri.

„Pentru că am avut posibilitatea să dezvoltăm NHL 22 cu ajutorul motorului Frostbite, am putut să avansăm această serie către o nouă generație. Actualizările la nivel vizual sunt cu adevărat impresionante, însă Frostbite ne oferă și posibilitatea de a introduce cât mai mult realism în joc, un aspect vizibil de la prima accesare a jocului.”, spune Clement Kwong, Producer EA Vancouver.

În NHL 22, superstarurile vor reflecta cu fildelitate personalitățile din viața reală prin intermediul Superstar X-Factors, un sistem revoluționar care permite activarea unor abilități unice ale celor mai buni jucători profesioniști de hochei, inspirate de calitățile reale ale acestora. Superstar X-Factors introduce două elemente-cheie care aduc competitivitatea la un nivel de elită: Zone Abilities și Superstar Abilities. Zone Abilities permite imbunătățiri uluitoare pentru cei mai buni jucători, în timp ce Superstar Abilities reprezintă abilități de eșalon superior pentru atleții aflați la cel mai avansat nivel. Jucători precum atacantul Edmonton Oilers, Leon Draisaitl, a cărui abilitate „Tape to Tape” reflectă stilul său consacrat de pase, sau portarul Tampa Bay Lightning, Andrei Vailevskiy, a cărui abilitate X-Factor „Contortionist” reflectă modul său de apărare, vor avea un impact considerabil asupra gameplay-ului NHL 22. SuperStar X-Factors deschide noi orizonturi nu doar în materie de gameplay, ci și ale modurilor de joc Franchise, Be a Pro, Hockey Ultimate Team și World of CHEL.

Hocheiul reunește o comunitate diversă de fani uniți de pasiunea lor pentru acest sport, NHL 22 adoptând această cultură prin intermediul mai multor funcționalități noi incluse în modurile de joc, dar și prin planul generos de servicii live, post-lansare. În următoarele săptămâni vor fi comunicate mai multe informații despre World of CHEL, Hockey Ultimate Team, Be a Pro și Franchise dar și despre alte funcționalități mult așteptate de comunitatea NHL.

Fanii care precomandă NHL 22 vor beneficia de conținut suplimentar în cadrul jocului. Ediția EA SPORTS NHL 22 X-Factor include versiuni ale jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, acces timpuriu cu 3 zile pre-lansare, și până la 10 pachete HUT Diamond Player Choice, un pachet HUT X-Factor Player Choice, un pachet HUT X-Factor Power-Up Starter Pack, cât și până la patru pachete HUT X-Factor Power-Up, cinci deblocări World of CHEL X-Factor Zone Ability, cinci Unlocked Hockey Bags, două Be A Pro X-Factor Slot Unlocks, XP Boost și bonusuri Trait Points.

Membrii EA Play pot beneficia de mai mult conținut NHL 22 cu acces timpuriu. Pentru mai multe informații despre EA Play, vizitați. https://www.ea.com/ea-play.

NHL 22 va fi disponibil începând cu 15 octombrie 2021 pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 și Xbox One. Pentru mai multe informații despre EA SPORTS NHL vizitați www.easports.com/NHL.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -