Cristiano Bergodi: “Săptămâna asta ne-a ieșit. Când un antrenor alege bine, e inspirat, dacă nu, e un fraier”

Rapidul trece printr-o formă extrem de bună cu Cristiano Bergodi la cârmă, cu 10 meciuri la rând fără înfrângere.

Totuși, giuleștenii au pierdut nume importante în ultimele partide, Petrila, Rhahmani și Emmers devenind indisponibili în următoarea perioadă.

Cristiano Bergodi a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația echipei sale și despre soluțiile tactice pe care trebuie să le găsească în meciurile viitoare.

“A fost un început sub așteptări, dar trebuie să punem în cont și că eu am venit la început de campioant, după 4 zile am jucat cu Sepsi. Se poate spune că a fost o perioadă de 2 săptămâni când am pierdut, dar din 14 meciuri în total, doar cu Petrolul și Voluntari am pierdut. După, cred eu, echipa a început, într-un scurt timp, să facă ceea ce ne dorim cu toții și se pare că e pe drumul cel bun.

Poate m-am grăbit puțin cu Soni, nu știu dacă va fi apt peste 2 săptămâni, pentru că el a făcut puține antrenamente cu noua echipă și nu e ușor sincer. Problema nu e că sunt îngrijorat, dar normal că i-am pierdut pe Petrila, Rrahmani, Emmers, ghinion curat, pot spune. Oricum eram pe un drum foarte bun, acum ne lipsesc jucători de genul. Vom vedea, nu e ușor, e greu să ținem pasul. Vom vedea, căutăm soluții în lot.

Ne-a ieșit bine această alegere cu Borja Valle, pentru că m-am gândit că el fiind oricum jucător combinativ îl putea pune în evidență pe Ioniță, pentru că Ioniță are nevoie de un jucător lângă el. Stan, copilul care a intrat cu UTA, a jucat bine, mie mi-a plăcut, i-am zis că nu trebuie să se îngrijoreze că nu joacă cu Craiova. Săptămâna asta ne-a ieșit, știți cum e, când un antrenor alege bine, e inspirat, dacă nu, e un fraier”, a declarat Bergodi.

Bergodi a vorbit și despre derby-urile cu CSA Steaua și FCSB

Antrenorul Rapidului spune că se concentrează mai întâi pe jocul din Cupa României, cu CSA Steaua, iar abia apoi pe cel cu FCSB, despre care spune că este cea mai bună echipă din campionat.

“Da, este o mare rivalitate, noi acum avem meciul important în Ghencea cu CSA Steaua, după vine FCSB. E un meci de campionat, nu e decisiv, campionatul e lung, de uzură, dar încercăm să facem un rezultat frumos. Întâlnim o echipă, chiar dacă și ei au fluctuație, care e cea mai bună, eu cred că clasamentul nu minte niciodată”, a declarat Bergodi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -